Hoppa till innehåll

Tvivelsviterna – Föreställning av och med Kalle Haglund

Datum/Tid
18 februari, 2023
15:00


Pris:100 kronor. Betalas i dörren.


Tvivelsviterna är en vemodig men mycket underhållande föreställning om jakten på det autentiska livets förmodade frälsning.

Genom åren har Kalle Haglund rest land och rike runt med sin passion för ord och scenkonst. Han har gjort föreställningar i samarbete med exempelvis Riksteatern, Dramaten och Teater Galeasen. Nu, i ett unikt samarbete med Bygdegårdarnas Riksförbund, har han skapat föreställningen Tvivelsviterna.

Föreställningen är Kalle Haglunds fjärde soloshow, denna gång ackompanjerad av musikern
Markus Jägerstedts vackra pianospel. Kalle har hittat en väska, en röd tygväska av äldre sportbags- modell, full med bland annat dagboksanteckningar och instruktioner till sceniska idéer. Han har blivit besatt av materialet och skapat denna föreställning för att kunna sprida väskans fascinerande innehåll. Tvivelsviterna är en vemodig men mycket underhållande föreställning om jakten på det autentiska livets förmodade frälsning, och väskans egentliga ägare. Längd ca 60 minuter.

Skådespelaren och författaren

Kalle är en mix av komik, poesi, musik och författarkonst. Via fantasi och bortom ironi fördjupar han bilden av den moderna människan och det samhälle vi lever i. Med vemod, charm, efter- tänksam och underfundig humor har han blivit en mycket hyllad ordkonstnär och underhållare.