Hoppa till innehåll

Rådmansö Bygdegårdsförening

Rådmansö Bygdegård är en ideell förening vars syfte är att förvalta och göra Rådmansö Bygdegård tillgänglig för uthyrning, dels till föreningens medlemmar, men även till företag, myndigheter, organisationer och enskilda personer.

Förutom att förvalta och hyra ut lokalen ska föreningen främja bygdens kulturella utveckling vilket vi försöker göra genom att arrangera teaterföreställningar, musikframträdanden, föredrag och berättarkvällar samt möjlighet för människor att mötas och har roligt.

Föreningen bildades 1977 och har alltså gjort detta i 40 år. Gillar du historia kan du läsa med om Bygdegårdens här.

Föreningen har en styrelse bestående av 9 personer som har uppdraget att driva verksamheten och som sitter på antingen ett eller två år. Här kan du se vilka vi är och även hitta kontaktuppgifter.

Eftersom föreningen är ideell är vi beroende av våra medlemmar. Om du inte redan är medlem så kan du bli det här. Klart att du ska vara med och stödja Bygdegårdens arbete!

Vi är också beroende av hjälp från våra medlemmar med allt från praktiska uppgifter för att förvalta lokalen till hjälp vid event eller bara ta med vänner och bekanta till Bygdegården så att vi får fler medlemmar. Vill du hjälpa till så hör av dig till info@radmansobygdegard.se.

Hitta hit

Adress:
Gräddö Varvsväg 12
76015 Gräddö